Sitem İçin Nasıl Bir Tema Seçmeliyim?

Yeni yıl yaklaştı.Malum,Blogger temanızda değişiklikler yapmak isteyebilir,farklı kodlar eklemek isteyebilirsiniz.Biz ise size bu yazımızda site veya blog türüne göre seçmeniz gereken temaları anlattık.

1.Sade Blog
"Sade Blog"dan bahsetmek istediğim şey,aham şaham bir tema değil de böyle sade,ilgi çekici bir tema olmasını istiyorsanız;abartılı temalardan kaçının.Bunun için zaten tonlarca tema var.Derli toplu bir tema,bu tür siteler için ideal bir seçim olacaktır.
2.Haber Sitesi
Bu tür siteler için aham şaham dediğimiz temalardan gerekli.Bu temalar,haber sitelerinin içeriği çok olduğundan daha falza içerik göstermek için işinize yarayacaktır.Bunun için magazin temaları iş görür nitelikte.
3.Teknoloji Bloğu/Sitesi
Bu tür temalar oldukça mevcut.Ancak,bunun için de magazin türü,yine de basit bir tema işinize yarayacak,ziyaretçi çekmenize neden olacaktır.
4.Kişisel 
Kendinizi tanıtan veya ilginç yazılar yazan kişisel bir blog veya siteye sahipseniz,daha çok şık,basit ve kendinize bir yer ayırabileceğiniz temalar iş görür.Bunun için basit veya normal temalar da kullanabilirsiniz.
5.Kurumsal
Kurumsal siteler için şık olan birçok tema mevcut.Bunlar,daha çok aşağı inerken ayrı sayfalar barındıran temalar oluyor.Bunun için Bolt gibi temaları kullanabilirsiniz.

Son Sözler
Son olarak da bir şeye eklemek istiyorum ki,SEO'ya önem vermeniz gerekli.SEO'su eksik bir tema,sitenize pek fazla yarar sağlamayacağı gibi olan ziyaretçi kitlenizi de yok edebilir.Sizin de tema fikirleriniz varsa yoruma!

Yorum Gönder

0 Yorumlar